September actie voor alle leden van de ABF-bridgeclubs

Binnenkort start de Apeldoornse Bridge Federatie met een eigen opleidingstak: ABF Bridge Opleidingen. De opleidingen worden gegeven door onze hoofddocente Petra Stiphout.

ABF Bridge Opleidingen start op dinsdag 3 november 2020 om 19.30 uur met de basiscursus bridge. We gebruiken het nieuwste cursusmateriaal: Start met bridge deel 1. De cursus duurt 12 weken en kost € 95. Er kunnen zich maximaal 24 deelnemers inschrijven.

De cursus wordt gegeven in Denksportcentrum Noord aan de Sleutelbloemstraat 22A te Apeldoorn en is “corona-proof”.

» Lees verder…September actie voor alle leden van de ABF-bridgeclubs

Lesprogramma september 2020 van De Oefenclub

Vanaf woensdagmiddag 16 september (start 13.15 uur) bieden wij weer een lesprogramma.

Om de twee weken voor starters en basis/clubspelers behandelen we een onderwerp en kan aansluitend dat thema worden geoefend aan de hand van voorbeeld spellen.

De lessen van De Oefenclub zijn toegankelijk voor iedereen: starters, clubspelers, thuisbridgers…

Onze lessen zijn gericht op:

  • een voorbereiding op het spelen bij een bridgeclub
  • herhaling van de basis bridgetheorie en verdiepingslessen

Per keer kunt u deelnemen; graag wel van tevoren aanmelden. En dat kan per e-mail: deoefenclub@gmail.com of via onze website http:/www.nbbclubsites.nl/club/10063

Begeleiding en lesstof zijn in handen van (gediplomeerde) bridgedocenten en ervaren spelers; op de achtergrond blijven zij aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies.

En ook zonder (vaste) partner bent u van harte welkom.

Denksportcentrum aangepast weer van start

Met ingang van het nieuwe seizoen kan in Denksportcentrum Noord corona-veilig worden gebridged, geschaakt en gedamd. Voor de denksporters is niet alleen de onderlinge afstand vergroot, maar is ook zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer ingesteld. Daarnaast worden beide speelruimten meer dan voldoende geventileerd en kan er alleen met pin betaald worden. Ondanks de diverse aanpassingen biedt de grote zaal onderdak aan 44 bridgers, terwijl in de kleine zaal plek is voor 32 schakers of dammers.

Corona-veilig bridgen in Denksportcentrum Noord
Corona-veilig bridgen in Denksportcentrum Noord

Meer informatie over…