Bridgecursus voor beginners

Kunt u nog niet bridgen en wilt u kennismaken met het bridgespel, meldt u dan aan voor de Bridgecursus voor beginners. Op maandag 25 september 2017 om 19.30 uur is een informatieavond. U kunt dan kennismaken, vragen stellen en u opgeven voor de cursus.

De cursus start maandag 2 oktober, 19.30 uur. In 11 lessen wordt het spelen behandeld en afgesloten met een kerstdrive (een drive is een soort wedstrijd). Vanaf maandag 8 januari 2018 wordt in 14 lessen het bieden behandeld en afgesloten met een einddrive. De cursusavond bestaat uit twee delen, één uur theorie en één uur spelen. Tussendoor is er een pauze voor een drankje. De cursusavond duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Jouke Postma, één van de beste bridgers van Apeldoorn en omgeving en ervaren bridgedocent, verzorgt de cursus. Na afloop van de 25 lessen kunt u bij een bridgeclub competitie spelen.
De kosten van de cursus inclusief alle lesmaterialen, bedragen 100 euro (betalen in twee termijnen is mogelijk).
U kunt u opgeven: per mail j.postma1@chello.nl of telefonisch via telefoonnummer 055-3664089
Locatie: Denksportcentrum Noord, Sleutelbloemstraat 22, 7322 AG Apeldoorn.

Plaats een reactie