Damclub in oprichting, eerste damavond succesvol verlopen

Op dinsdag 17 oktober 2017 was het zover! De eerste verkennende avond van de Damclub in oprichting. Twaalf enthousiaste dammers bezochten de avond. Na een korte introductie werden de eerste partijtjes gespeeld. Eerst nog iets onwennig, maar in de loop van de avond steeds fanatieker. Na opgewarmd te zijn werd door een tweetal een potje snel-dammen gespeeld waarbij de schijven zich met grote snelheid over het bord bewogen, een zeer aanschouwelijk spel.

De stemming zat er van begin af aan goed in en aan het einde van de avond kwam al snel de vraag: volgende week weer? De uitdrukkelijke bedoeling is om zo snel mogelijk tot een vast speelmoment te komen. Hierover binnenkort meer. Wilt u ook dammen, op de hoogte gehouden worden of meer informatie, stuur een mail naar dammen@denksportapeldoornnoord.nl of bel met Michel van Proosdij, 06-10920197

Plaats een reactie