Damclub Apeldoorn wedstrijdverslag 30-10-2021

Damclub Apeldoorn heeft zich knap hersteld van het verlies tegen Kampen door koploper Eye-T Webdesign (Wapenveld) met 9-7 te verslaan. Apeldoorn staat nu op de gedeelde tweede plaats met slechts 1 punt achterstand op koploper Kampen.

Na het verlies tegen Kampen is er veel tijd gestoken in gesprekken, analyses en voorbereiding om de spelers weer op scherp te zetten voor deze belangrijke wedstrijd. Deze tijd was wel besteed, want iedereen zat geconcentreerd achter de borden. Onze opstelling was de volgende: Fred op 1, Albert op 2, Dick op 3, Hans Luchies op 4, Willem op 5, Jan op 6, Hans van Hal op 7 en Erik op 8.

Onze tegenstander arriveerde met twee invallers met een behoorlijke rating. Ondanks dat we op twee borden de juiste namen hadden voorspeld, viel hun opstelling ons niet tegen. Nog even snel werden de laatste tips aan een paar spelers doorgegeven. Het idee was toch wel dat we een redelijke kans zouden hebben om dit team te verslaan. Na het welkomstwoord door Albert werden de klokken in werking gezet en ging de wedstrijd van start.

» Lees verder…

Plaats een reactie